Prezentacija i razgovor zainteresovanih sa poslodavcima iz Njemačke.

Agencija Alumna Banja Luka sa poslovnim partnerom, agencijom Smart kon iz Mannheima, SR Njemačka, 2. i 3. marta 2017. godine u 9 časova organizuje prezentaciju programa rada i zapošljavanja medicinskog osoblja (opšti i pedijatrijski smjer), na Panevropskom univerzitetu „Apeiron” Banja Luka, Pere Krece 13 .

U sklopu prezentacije i razgovora, sa kandidatima koji zadovoljavaju uslove održaće se i potpisivanje ugovora o radu sa njemačkim poslodavcima iz pokrajina Hessen, Baden Würtemberg, Rheinland Pfalz i Schleswig Holstein.
Poslodavci nude stalni radni odnos, pomoć pri nostrifikaciji diplome, organizaciju smještaja, kao i sve benificije sadržane u radnom ugovoru. Kandidati odgovarajuće struke na razgovor treba da ponesu sljedeća dokumenta prevedena na
njemački jezik i ovjerena:
• svjedočanstvo i diplomu o završenoj stručnoj spremi,
• certifikat o položenom stručnom ispitu,
• certifikat o položenom njemačkom jeziku, najmanje B1 nivo,
• kopija pasoša sa fotografijom,
• CV u Europass formi sa fotografijom.

Ako ispunjavate sve uslove, čeka vas stalni posao bez ikakvih dodatnih troškova i naknada. Kandidati zainteresovani za razgovor treba da se prijave na slјedeće i-mејl adrese: senad.m.tatarevic@apeiron-edu.eu, cvk@apeiron-edu.eu Molimo Vas da na prijavi navedete svoje podatke, zvanje, broj telefona na koji Vas možemo dobiti i datum koji Vam odgovara.

Sa diplomom gemit apeirona dobili posao u Njemačkoj.

Od 2-4.marta poslodavci su studentima, srednjoškolcima i zainteresovanim građanima prezentovali radna mjesta u Njemačkoj i ugovor o radu su dobili i učenici koji su završili Medicinsku školu SŠC “Gemit–Apeiron”. Za kandidate slijedi prijava za termin u Ambasadi SR Njemačke za dobijanje radne dozvole.

Agencija Alumna Banja Luka i Centar za vođenje karijere Panevropskog univerziteta i srednjoškolskog centra “Gemit Apeiron”u saradnji sa agencijom Smart kon iz Mannheima omogućili su informativni razgovor i potpisivanje ugovora o radu sa poslodavcima iz više njemačkih pokrajina.

Više informacija o uslovima, poslodavcima i načinu prijave na konkurs možete naći na
www.alumna.ba ili na cvk@apeiron-edu.eu